Vrei o carte cadou?

vreiNu știu alții cum sunt, dar pentru mine cel mai frumos cadou îl reprezintă cărțile. Bine, ca să fiu sinceră până la capăt, și parfumurile. Cărțile însă sunt mai accesibile și mă încântă la un nivel mai profund.

Și pentru că suntem în luna cadourilor, și pentru că cei ce citesc aceste rânduri sunt (în general) iubitori de lectură, puteți primi în dar o carte oferită de Editura Atman.

Editura Atman – cu deviza ”privește înăuntru” – se adresează cu precădere iubitorilor de spiritualitate, de sănătate și dezvoltare personală, dar nu ocolește scrierile ”fiction”.

Oricât v-aș povesti, tot mai bine e să vedeți cu ochii voștri, așa că accesați site-ul Editurii Atman, vizitați secțiunile, frunzăriți titlurile și-apoi alegeți-vă cartea dorită. Pentru a intra în posesia ei aveți de făcut 2 pași simpli:

 1. dați like paginii aici – asta pentru a fi informați pe viitor despre noile apariții ale editurii.
 2. lăsați un comment la acest articol cu titlul cărții pe care o doriți.

Cel mai dificil va fi pasul 3 pe care-l voi face eu – alegerea câștigătorului care va primi cartea.

Și ca să evit orice încurcătură, suspiciune sau subiectivism voi folosi aplicația random.com pentru tragerea la sorți.

Comment-urile cu preferințele voastre pot fi scrise până vineri, 29 decembrie, ora 24. Iar sămbătă voi comunica aici și pe pagina Fb a editurii numele persoanei care va primi cartea dorită.

Succes!

UPDATE: Câștigătorul cărții oferite de Editura Atman este Alexandra-Anamaria. Felicitări!  Clasamentul se poate vedea aici.

9 Comments

 1. LG (Post author)

  Vă mulțumesc pentru participare, iar cei care nu au primit de data aceasta cartea dorită vor avea alte multe ocazii – Editura Atman va mai organiza astfel de campanii.

  @Alexandra – Anamaria, te voi contacta pe email pentru a primi datele tare, iar Editura Atman îți va trimite cartea dorită.

  Reply
  1. Alexandra-Anamaria Cardel

   Multumesc frumos pentru cadou, am trimis mailul. Multa bafta celorlalti participanti in viitoarele concursuri!

   Reply
 2. Constantin
 3. Nicolae Dascalescu

  Marturisesc ca nu sunt un fan declarat al lecturilor din familia celor care predomina la editura ATMAN…dar Magicianul din Lhasa ar putea fi interesanta…:-)
  http://www.editura-atman.ro/index.php/books/magicianul-din-lhasa-david-michie

  Reply
 4. Ibi
 5. george
 6. Mădălina
 7. Alexandra-Anamaria Cardel
 8. Lazar Adrian

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.