Termeni și condiții

Pe diverse, cu adresa web pediverse.ro, este un blog personal care abordează diverse subiecte precum: cărți/recenzii carte, filme/seriale, călătorii, sau subiecte de interes general, indiferent de tematica lor.

Site-ul pediverse.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană, oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără vulgarități și fără inserarea unor situații sau nume de persoane care aduc atingere imaginii blogului. Agreez și încurajez dialogul și comunicarea decente și civilizate,  între oameni maturi.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate.

Articolele blogului sunt fie creația mea (și toate drepturile de autor îmi aparțin), fie creația altor contributori (guest post) a căror nume este precizat la fiecare articol.  Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri paragrafe din articolele publicate pe acest site, includeți un link către articolul respectiv.

 Limitări privind link-uirea și încadrarea
Puteți stabili o legătură hypertext la acest site, atâta timp cât linkul nu afirmă sau implică nicio sponsorizare a site-ului dvs. de către pediverse.ro. Cu toate acestea, nu puteți, fără permisiunea cerută în prealabil, să conectați în mod cadru sau în linie orice conținut al site-ului sau să încorporați pe alt site sau alt serviciu orice material, conținut sau proprietate intelectuală.

Este interzis să:
– Utilizați Site-ul pentru a instiga sau încuraja alte persoane să comită activități ilegale sau să provoace vătămări corporale sau daune materiale oricărei persoane.
– Obțineți acces neautorizat la site, la orice cont, la un sistem informatic sau la o rețea conectată la acest site, prin intermediul unor mijloace cum ar fi hacking, exploatarea prin parolă sau alte mijloace ilegale.
–  Obțineți sau încercați să obțineți materiale sau informații prin orice mijloace care nu sunt făcute disponibile în mod intenționat prin intermediul acestui site.
– Utilizați site-ul pentru a posta sau transmite orice informații ilegale, amenințătoare, abuzive, calomnioase, defăimătoare, vulgare, pornografice, profane sau indecente, inclusiv, fără limitare, orice transmisiuni care constituie sau încurajează comportamente care ar constitui o infracțiune, dau naștere la răspundere civilă sau să încalce în alt fel orice lege locală, de stat, națională sau internațională.
– Utilizați site-ul pentru a posta sau transmite orice informații, software sau alte materiale care încalcă drepturile altora, inclusiv materiale care constituie o invazie a drepturilor de confidențialitate sau care sunt protejate prin drepturi de autor, fără a obține mai întâi permisiunea proprietarului sau titularului de drepturi.
– Utilizați site-ul pentru a posta sau transmite orice informații, software sau alte materiale care conțin un virus sau altă componentă dăunătoare.

Altele
Legea nr.8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe („ORDA”) precum și Digital Millennium Copyright Act („DMCA”) oferă recurs proprietarilor de drepturi de autor care consideră că materialele care apar pe Internet încalcă drepturile lor în conformitate cu legea privind drepturile de autor, sub incidenta legilor din Romania sau S.U.A., dupa caz.
Acești Termeni de utilizare vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislatia Romaniei. Dacă o prevedere a acestui acord este ilegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acest acord și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui site nu poate fi copiată sau modificată în orice format, vândută sau utilizată în alt mod decât ceea ce este prezentat, fără permisiunea expresă a detinatorului de drept.

Date contact: Laura Gamulea – lg5.cta [at] gmail.com