Termeni și condiții

Considerente generale
Prin utilizarea SITE-ULUI, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și să utilizați Site-ul în conformitate cu acești Termeni și Condiții, Politica de Confidențialitate și orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica anumitor secțiuni ale Site-ului. Accesul la Site, în orice mod, constituie utilizarea Site-ului și acordul dvs. de a respecta acești Termeni și Condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de utilizare sau de a impune din când în când noi condiții privind utilizarea Site-ului, caz în care vom publica Termenii și Condițiile revizuite pe acest site web. Dacă continuati să folositi site-ul după ce vom posta astfel de modificări, acceptați Termenii și Condițiile, după cum am modificat.

Drepturi pentru proprietate intelectuala  
Licența noastră limitată pentru dvs.  
Acest site și toate materialele disponibile pe acest site sunt proprietatea noastră și/ sau a afiliaților sau licențiatorilor noștri și sunt protejați de dreptul de autor, de mărcile comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală. Site-ul este furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu puteți utiliza Site-ul sau materialele disponibile pe Site într-o manieră care constituie o încălcare a drepturilor noastre sau care nu a fost autorizată de noi. Mai exact, dacă nu sunteți autorizat explicit în acești Termeni și Condiții sau de catre proprietarul materialelor, nu puteți modifica, copia, reproduce, republica, încărca, posta, transmite, traduce, vinde, crea lucrări derivate, exploata sau distribui în orice mod sau mijloc (inclusiv prin e-mail sau prin alte mijloace electronice) orice material de pe Site. Cu toate acestea, puteți descărca și/sau imprima din când în când o copie a paginilor individuale ale Site-ului pentru uz personal, necomercial, cu condiția să păstrați intact toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate.

Licența dvs. pentru noi
Prin postarea sau trimiterea la noi a oricăror materiale (inclusiv, fără limitare, comentarii, intrări de blog, fotografii și videoclipuri) prin intermediul Site-ului, reprezentați: (i) că sunteți proprietarul materialului sau faceți publicarea sau trimiterea cu acordul expres al proprietarului materialului; și (ii) că aveți vârsta de treisprezece ani sau mai mult. În plus, atunci când trimiteți sau postați orice material, ne acordați și, oricui autorizat de noi, o licență gratuită, perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, nerestricționată, la nivel mondial, pentru a utiliza, copia, modifica, transmite, exploata, crea opere derivate din, distribui și / sau realiza în mod public sau afișa astfel de materiale, integral sau parțial, în orice mod sau mediu, acum cunoscut sau dezvoltat în viitor, în orice scop. Subvenția precedentă include dreptul de a exploata orice drepturi de proprietate asupra unei astfel de postări sau depuneri, incluzând, dar fără a se limita la, drepturi în temeiul dreptului de autor, mărcii comerciale, mărcii de servicii sau legilor privind brevetele, sub orice jurisdicție relevantă. De asemenea, în legătură cu exercitarea acestor drepturi, ne acordați și oricui autorizat de noi dreptul de a vă identifica ca autor al oricăreia dintre postările sau depunerile dvs. după nume, adresă de e-mail sau nume de ecran, după cum considerăm necesar. Recunoașteți că avem dreptul, dar nu obligația de a utiliza și de a afișa orice postări sau contribuții de orice fel și că putem alege să încetam utilizarea și afișarea oricăror astfel de materiale (sau orice parte a acestora), în orice moment din orice motiv un fel.

  Limitări privind link-uirea și încadrarea
Puteți stabili o legătură hypertext la Site, atâta timp cât linkul nu afirmă sau implică nicio sponsorizare a site-ului dvs. de către noi sau de către Site. Cu toate acestea, nu puteți, fără permisiunea noastră scrisă în prealabil, să conectați în mod cadru sau în linie orice conținut al site-ului sau să încorporați pe alt site sau alt serviciu orice material, conținut sau proprietate intelectuală.

Divulgare
Pe întreg site-ul, oferim link-uri către site-uri Internet întreținute de terți. Unele dintre legăturile pe care le furnizăm sunt „link-uri de afiliere”. Aceasta înseamnă că dacă faceți clic pe link și cumpărați elementul conectat la acel link, COMPANIA va primi un comision afiliat. Această divulgare este făcută în conformitate cu 16 CFR, partea 255 a Comitetului Federal pentru Comerț, „Ghiduri privind utilizarea avizelor și a mărturiilor în publicitate”. Nici noi, nici afiliații nu operam sau nu controlam în niciun fel orice informațiile, produsele sau serviciile pe care terți furnizori le pun la dispozitie prin intermediul site-ului sau pe site-urile web legate de siteul nostru. Toate opiniile, sfaturile, declarațiile, serviciile, ofertele sau alte informații sau conținutul exprimat sau pus la dispoziție de terți, inclusiv furnizorii de informații, sunt acelea ale autorilor sau distribuitorilor respectivi, și nu COMPANIA. Nici COMPANIA, nici furnizorul de informații terțe nu garantează exactitatea, exhaustivitatea sau utilitatea conținutului. În plus, COMPANIA nici nu acceptă și nu este răspunzătoare pentru acuratețea și fiabilitatea oricărei opinii, sfaturi sau declarații făcute pe orice porțiune a site-ului de către altcineva decât un reprezentant autorizat al COMPANIEI în timp ce acționează în calitatea sa oficială.

Funcții interactive
 Nu controlăm mesajele, informațiile sau fișierele pe care dvs. sau alte persoane le puteți furniza prin intermediul site-ului. Este o condiție a utilizării de către dvs. a Site-ului că nu:
–  Restricționați sau împiedicați orice alt utilizator să utilizeze și să se bucure de Site.
-Folosiți Site-ul pentru a vă impersona orice persoană sau entitate, sau declarați în mod fals afilierea dvs. cu o persoană sau o entitate.
-Interferați sau perturbați orice servere sau rețele utilizate pentru a furniza Site-ul sau caracteristicile sale sau nu respectați cerințele, procedurile, politicile sau reglementările rețelelor pe care le folosim pentru a furniza Site-ul.
– Utilizați Site-ul pentru a instiga sau încuraja alte persoane să comită activități ilegale sau să provoace vătămări corporale sau daune materiale oricărei persoane.
– Obțineți acces neautorizat la Site, la orice cont, la un sistem informatic sau la o rețea conectată la acest site, prin intermediul unor mijloace cum ar fi hacking, exploatarea prin parolă sau alte mijloace ilegale.
–  Obțineți sau încercați să obțineți materiale sau informații prin orice mijloace care nu sunt făcute disponibile în mod intenționat prin intermediul acestui site.
– Utilizați Site-ul pentru a posta sau transmite orice informații ilegale, amenințătoare, abuzive, calomnioase, defăimătoare, vulgare, pornografice, profane sau indecente, inclusiv, fără limitare, orice transmisiuni care constituie sau încurajează comportamente care ar constitui o infracțiune, dau naștere la răspundere civilă sau să încalce în alt fel orice lege locală, de stat, națională sau internațională.
– Utilizați Site-ul pentru a posta sau transmite orice informații, software sau alte materiale care încalcă sau încalcă drepturile altora, inclusiv materiale care constituie o invazie a drepturilor de confidențialitate sau de publicitate sau care sunt protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate sau derivate lucrează cu privire la aceasta, fără a obține mai întâi permisiunea proprietarului sau titularului de drepturi.
– Utilizați Site-ul pentru a posta sau transmite orice informații, software sau alte materiale care conțin un virus sau altă componentă dăunătoare.

– Utilizați Site-ul pentru a posta, transmite sau în orice fel, exploata orice informații, software sau alte materiale în scopuri comerciale sau care conține publicitate.
-Utilizați Site-ul pentru a face publicitate sau pentru a solicita oricui să cumpere sau să vândă produse sau servicii sau să facă donații de orice fel, fără acordul nostru expres scris.
– Adunați în scopuri de marketing orice adrese de e-mail sau alte informații personale care au fost postate de alți utilizatori ai site-ului.        Achiziționați, descărcați sau copiați orice produse sau servicii de pe acest site și utilizați pentru a pirata conținutul respectiv.
– COMPANIA poate găzdui forumuri de discuții și alte forumuri publice pe site-urile sale. Orice utilizator care nu respectă Termenii și Condițiile acestui Acord poate fi expulzat și refuzat accesul în continuare, la panouri de mesaje, chat-uri sau alte forumuri publice în viitor. COMPANIA sau agenții săi desemnați pot elimina sau modifica orice conținut creat de utilizatori în orice moment din orice motiv. Panourile de discuții, chat-urile și alte forumuri publice sunt destinate să servească drept centre de discuții pentru utilizatori și abonați. Informațiile și conținutul postat în cadrul acestor forumuri publice pot fi furnizate de personalul companiei, de colaboratorii externi ai COMPANIA sau de utilizatorii care nu au legătură cu COMPANIA, dintre care unii pot folosi nume de utilizator anonime. COMPANIA renunță în mod expres la orice responsabilitate și aprobare și nu face nici o reprezentare cu privire la validitatea oricărui aviz, sfaturi, informații sau declarații făcute sau afișate în aceste forumuri de către terțe părți și nici nu suntem responsabili pentru eventuale erori sau omisiuni în astfel de postări sau pentru hyperlink-uri încorporate în orice mesaj. În niciun caz, noi, afiliații, furnizorii sau agenții noștri nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună cauzată de dependența de informațiile obținute prin intermediul acestor forumuri. Opiniile exprimate în aceste forumuri sunt doar opiniile participanților și nu reflectă opiniile COMPANIEI sau ale oricăror filiale.       COMPANIA nu are nicio obligație de a monitoriza conținutul sau postările pe forumurile de discuții, camerele de chat sau alte forumuri publice de pe site-uri. Cu toate acestea, recunoașteți și sunteți de acord că avem dreptul absolut de a monitoriza la fel la discreția noastră. În plus, ne rezervăm dreptul de a modifica, edita, refuza să publicăm sau să eliminăm orice postare sau conținut, în întregime sau parțial, din orice motiv și să dezvăluim astfel de materiale și circumstanțele care le cuprind, sa transmitem unei terțe părți pentru a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală (națională sau internațională) și pentru a ne proteja pe noi înșine, clienții, sponsorii, utilizatorii și vizitatorii noștri.

Înregistrare
Pentru a accesa anumite funcții ale Site-ului, vă putem solicita să furnizați anumite informații demografice, inclusiv sexul, anul nașterii, codul poștal și țara. În plus, dacă alegeți să vă înscrieți pentru o anumită caracteristică a site-ului, cum ar fi camere de chat, jurnale web sau buletine de bord, vi se poate solicita să vă înregistrați și pe formularul furnizat, iar această înregistrare vă poate solicita sa furnizați informații de identificare personală, cum ar fi numele dvs. și adresa de e-mail. Sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte, curente și complete despre dvs., conform solicitării formularului de înregistrare al site-ului. Dacă avem motive întemeiate să suspectăm că astfel de informații sunt false, inexacte sau incomplete, avem dreptul să suspendăm sau să inchidem contul și să refuzăm orice utilizare actuală sau viitoare a site-ului (sau a oricărei porțiuni a acestuia). Utilizarea de către dvs. a oricăror informații personale de identificare pe care ni le furnizați ca parte a procesului de înregistrare este guvernată de termenii Politicii noastre de confidențialitate.
sau informațiile despre cont.

Altele
Legea nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe („ORDA”) precum si Digital Millennium Copyright Act („DMCA”) oferă recurs proprietarilor de drepturi de autor care consideră că materialele care apar pe Internet încalcă drepturile lor în conformitate cu legea privind drepturile de autor, sub incidenta legilor din Romania sau S.U.A., dupa caz.
Acești Termeni de utilizare vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislatia Romaniei. Dacă o prevedere a acestui acord este ilegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acest acord și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui site nu poate fi copiată sau modificată în orice format, vândută sau utilizată în alt mod decât ceea ce este prezentat, fără permisiunea expresă a detinatorului de drept.