Cei cinci oameni pe care îi întâlneşti în rai

cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai Mitch Albom are un scris simplu, fluid, direct şi blând. Scrisul lui nu are adresabilitate specifică. Este clar şi plăcut pentru cititorii de orice vârstă, orice categorie socială, oricare le-ar fi preferinţele, ideile, acţiunile. Mitch Albom scrie despre destin. Şi noi toţi, fiecare avem un destin.

Dacă vă imaginaţi raiul ca fiind populat cu îngeri, ei bine, aveţi dreptate. Dar nu sunt îngerii cu aripioare, inocenţi şi insipizi. Sunt “ingerii” care v-au intersectat viaţa, determinând-o. Sunt oamenii – cunoscuţi şi necunoscuţi – care, prin acţiunile lor v-au trasat drumul destinului.

Povestea lui Eddie ÎNTREŢINERE, unul dintre acei oameni care şi-au dus viaţa în umbră, în spatele propriilor amintiri, departe de ochii lumii, fără a cere nimic în plus de la ea decât linişte. Poveste aparent banală, iar banalitatea aceasta a apăsat 80 de ani pe umerii lui Eddie. Doar după ce moare, într-o altă dimensiune, Eddie întâlneşte cinci oameni care i-au marcat existenţa. Cinci oameni care i-au arătat cât de important a fost el pentru alţii şi cât de mult i-au determinat aceştia propriul destin.

Puteţi crede că vieţile voastre sunt determinate de oameni pe care nu-i cunoaşteţi? Puteţi crede că viaţa voastră se datorează sacrificului unui necunoscut? Puteţi accepta că aveţi o anume soartă datorită unor oameni pe care nu i-aţi întâlnit nicicând?
Dacă nu credeţi, citiţi romanul Cei cinci oameni pe care îi întâlneşti în rai şi vă veţi convinge.

Iubirea e asemenea ploii, poate hrăni de sus, stropind cuplurile şi înecându-le în bucurie. Dar uneori sub căldura furioasă a vieţii, dragostea se usucă la suprafaţă şi trebuie să se hrănească din interior, întorcăndu-se la rădăcinile ei, ca să supravieţuiască.

Fiecare dintre noi îl afectează pe celălalt, şi celălalt îl afectează pe următorul, iar lumea e plină de poveşti, dar toate poveştile sunt într-una singură.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.