One night stand


one night standCum televizorul alor mei pornește pe TVR1, înainte să apuc să schimb canalul, am prins o replică dintr-un film coreean (din seria aia cu Legendele Palatului):
„Nu am fost niciodată de două ori cu aceeași femeie” se lăuda un june tolănit într-o rână.

Asta m-a făcut să mă gindesc: cât de satisfacută este o femeie după o noapte gen One Night Stand?
Acum, să ne înțelegem: nu mă cheamă Warren Beatty să îmi dau așa, profesionist, cu părerea, dar cu siguranță nici la coadă nu sunt 😊

Și, din câte am învățat până la bătrânețile mele, eu zic așa:

Într-o întîlnire de o noapte, el nu îi cunoaște trupul, că nu are de unde. Nu știe ce anume îi face plăcere și ce nu. Dacă pentru el e simplu, că zonele erogene sunt puține și concentrate, nu același lucru e valabil și la ea. Cu siguranță are el în cap ce a plăcut altora înaintea ei, dar nu există două femei la fel. Ce o aduce pe una în culmea extazului, pe alta o face să se chircească. În aceste condiții, o nepotrivire nu vine singură, așa că povestea cu orgasmul, hmm…

Ca să cunoști o femeie, îți trebuie ceva mai mult timp, nemaivorbind și de comunicare. Nu cred că una-două, fară nici o jenă, toate femeile le spun bărbaților exact cum le e lor bine și cum nu. Plus că trebuie urmărite și alte semne: body language, grimase (De unde ți-a venit ideea că mă excită asta??) etc. Nu vreau să fac mișto, doar întreb: oare câți bărbați sunt interesați să urmărească așa ceva?

Daca viață sexuală a unei femei este formată numai din relații pasagere, eu unul nu cred că poate fi satisfăcută, sau cel puțin nu pe deplin. Poate avea să zicem o satisfacție psihică, femeile sunt mai cerebrale. Așa la sănătate fac bine și relațiile astea, dar cred că oricare dintre ele poate face diferența între o partidă cu un bărbat care știe ce îi place și îi cunoaște fiecare bucățică din corp (și are și prestație de peste jumătate de ora, că na, contează, nu?) și altul care o fi Mr. Steel sau genul, dar pump it up și atîta tot.

Sunt curios, voi ce credeți? dacă nu e tabu 😄
Să rectific: Bărbații cred că știu ce și cum, femeile știu cu siguranță 😉

N.R. – Eh, Cătălin și curiozitățile lui, exprimate aici.

Foto: Wikihow

 

42 Comments

 1. Anduța

  Asta cu one night stand-ul mi-a adus aminte de o fază în care mi-am făcut niște filme în cap foarte departe de realitate. Aveam un coleg cu care am stabilit să facem o partidă de tenis de câmp, după care să mergem la masă. Complet nesatisfăcută de partidă (că m-a bătut de mi-a sunat apa-n cap), la masă, vorbind noi așa, îl întreb dacă are prietenă. Îmi zice nonșalant „I don’t do girlfriends”. Pfoai, păi cum mămamămă, ești one night stander? Băiet deștept și frumos și-ți irosești viața sexând în stânga și-n dreapata, fără să te stabiliești și tu într-o relație cu sens și satisfăcătoare? (Asta-n capul meu, în care deja treceam în revistă prietene/cunoștințe single și care l-ar putea face să o apuce pe drumul cel drept. :-)))) Bine că nu mi-am urmărit gândul, căci la ceva timp aflu că omul era gay. Pfoai, și eu abia acum aflu asta? (Mă rog, nu știu de ce aveam impresia că ar fi trebuit să-mi dea vreun raport pe chestia asta, da’ na, ale tinereții prosteli). Apăi eu ți-am zis că „I don’t do girlfriends”. Că mi-am croșetat eu o poveste cum m-a tăiat capul, era strict problema mea.
  Altfel, ” cât de satisfacută este o femeie după o noapte gen One Night Stand?” Pe o scală de la 0 la 10, cu deștu’n vânt, eu zic că un 5-6 nivel de satisfacție se poate obține. Desigur, cu condiția ca femeia să știe că e un one night stand, că nu o să mai aibă nimic de-a face cu omul cela vreodată și da, să dureze măcar juma de oră. Sau chiar un pic mai mult. La urma urmei, parcă să faci analize de sânge doar pentru câteva minute nu prea sună ok. Ce? Nu se prezintă raport cu analize de sânge la din astea? Ok, bine, bine, să tac, zic :-))))

  3
  Reply
  1. Laura G.

   @Anduța,
   Analize alea de sânge îs valabile numa’ la o singură ”one night stand” sau la mai multe d-astea ”one”?
   Nu de alta, dar până te programează ăia la analize, ratezi o grămadă de oportunități 🙂

   5
  2. Anduța

   Laura, analizele ar trebui să fie valabile 24 h. Mă gândesc dacă să fie și nominale sau nu. Ce să-i faci, n-a zis nimeni că one night standurile ar trebui să fie simple. 😛

   3
 2. Laura G.

  La jumătatea aia de oră m-am poticnit. Juma’ de oră dezbrăcați? Sau cu tot cu jos textila/sus textila?

  3
  Reply
  1. singlemom

   @Laura,
   si cu tigara de dupa eventual :))

   3
  2. Laura G.

   @singlemom,
   Și cu spus numele înainte? Nu de alta, dar să nu pierdem timp prețios pe fleacuri 🙂

   1
  3. singlemom

   @Laura,
   numele ca numele, dar mai ales NU povestea vietii :))

   4
 3. Marius M

  Eh, știți răspunsul la întrebarea: de ce mimează femeile orgasmul?

  1
  Reply
  1. Laura G.

   Nu. Tu-l știi?

   1
  2. Marius M

   Da

   2
  3. singlemom

   @Marius M:
   de plictiseala, sa scape mai repede, se ard sarmalele pe foc, tre luati copiii de pe unde sunt, urmeaza sa ti se ceara ceva/convinga de ceva, e tarziu si vrea sa doarma etc.
   Tie care ti s-a intamplat?! :)))

   1
  4. Marius M

   Habar n aveti

   1
 4. Mona

  Mă uit la un serial, ceva gen telenovelă, acțiunea se desfășoară prin anii 1700, la curtea regală a Spaniei. O grămadă de infidelități materializate în ONS-uri și absolut nici o jenă în a spune ce și cum. De unde am tras io concluzia că asta cu pudoarea ori e ceva mai nou apărut ori e un subiect volatil, la nivel teoretic pare cam greu abordabil dar la nivel practic se evaporă rapid. Practic, nimic nu îți stă în cale dacă știi exact ce vrei :)))

  2
  Reply
  1. Laura G.

   @Mona,
   Am auzit că nu există fidelitate. Ci doar lipsa unei ocazii oportune 🙂

   4
  2. HM

   Dacă ai un mindset corect în acest sens există fidelitate! Am cetit io într-o carte 🤪
   Îl aștept pe BaGheRa … ca și când … 😉

   5
  3. BaGheRa

   Miau… miau 🐅🤝

   2
 5. singlemom

  Prima partida e mereu putin satisfactoare, vorbind din propria experienta. Tocmai pt ce a zis @catalinFDD in text. Nu mereu ajungi sa-ti exprimi dorintele, plus ca de multe ori nici n-ai cu cine, ca play boy-ul prezent se concentreaza doar pe sine. Mai sunt barbati care au anxietatea prestarii prima oara, altii care se simt usor jenati, si, in fine, cei pe care daca ii iei putin mai tare ( a se citi: exprimi exact ce vrei si cum vrei) devin impotenti. Apoi mai sunt sportivii, care fac doar o altfel de sala cu tine, lenesii, care plonjeaza pe spate, raman inerti si aia e, cei care vorbesc prea mult sau cei care devin muti si nu scot niciun sunet. Sa mai adaug si pe aia care se uita prea mult la porn si au cine stie ce asteptari de gimnasta in decolare pe candelabru, si pe aia care, desi sunteti in doi, fac totul singuri, cum e fantezia din capul lor. Cu toate premisele astea in buzunar, nici n-ai cum sa te astepti ca prima (de multe ori si ultima) partida sa iasa bine. Unde mai pui ca se mai intampla si accidente provocate de incoordonare, gen un cot in gura, un genunchi in ochi, o ceafa in nas etc. Concluzie, prima oara e fail. E doar un trial, faza aia de care tre sa treci ca sa ajungi la next time (daca e) cand o fi mai bine (poate).

  7
  Reply
  1. HM

   Trial version 🤣🤣🤣 cum a fost astaaa … crackin’ la alt nivel 🤪

   2
 6. Blanche

  Bun articolul, Cătălin! 😁 Pai să vă povestesc eu: cum nu mi-am întâlnit alesul la 20 de ani cum visam în adolescență, ci la 30, am avut câțiva iubiți. Dintre aceștia, unul singur face subiectul zilei de azi, deși nu a fost chiar one night stand, ci two nights stand. 😁 Anduța are dreptate cu prezumțiile, undeva pe la 5-6. Crescând la un 7 în următoarea noapte. Vă dați seama dacă erau mai multe nopți? 🤭
  Cu primul meu iubit (trei ani) nu am trecut niciodată de 7. Altuia i-am acordat 9 din prima noapte, ce bine că au urmat și altele! Pe-acesta mi l-a prezentat o prietenă, nu știu cum a venit vorba și îl citez eu pe Nichita Stănescu: mai sunt doar câteva zile din luna lui Marte și eu nu m-am iubit niciodată prin mansarde. Replica lui a fost: eu locuiesc la ultimul etaj dintr-un bloc, se pune de mansardă? 😁 N-a fost în martie, ci din aprilie încolo.
  Are Taylor Tomlinson un program de stand-up comedy în care atinge subiectul, îți ia timp să te cunoști cu partenerul și să ajungi la o intimitate satisfăcătoare! 🙂 Au trecut 11 ani de când sunt cu soțul meu și nu mă imaginez cu altul. Că mai admir un bărbat frumos într-un film sau pe stradă (frumos în accepțiunea mea) e altceva. Nu am și fantezii pe teme sexuale.

  3
  5
  2
  Reply
 7. HM

  Bărbații cred că tot Pământul stă-n treaba lor. Femeile știu că toată galaxia se învârte-n jurul …
  Dix it!

  3
  5
  Reply
 8. Ana G.

  Greu subiect…

  3
  2
  Reply
  1. BaGheRa

   @Ana G. nu este greu deloc… este chiar ușor! Ține de cât de confortabil ești cu subiectul 💪

   2
  2. HM

   @BaGheRa Îhi … vezi mai sus … treci la predicat pe subiect 🤪 Fiind băiet … păduri … cutreieram 😉🤭

   3
  3. BaGheRa

   @Habare, să fiu sincer nu prea îmi place să cutreier prin păduri… eu sunt băiat cuminte și devreme acasă!
   În plus mi-este frică să nu mă prindă vreo Scufiță pe acolo 🙈

   4
   4
 9. BaGheRa

  Eu cred că aici @Catalinfdd face o confuzie între intimitatea dată de un one night stand și cea dată de către o relație.Voi încerca să explic ceea ce am spus mai sus.

  Este fix diferența de semantică dată de te plac și te iubesc. Vezi tu când îi spui unei persoane te plac este ca și cum tu placi o floare, te duci o miroși, o rupi și pleci cu ea. Fix asta este un one night stand. Nu există pic de intimitate!

  Pe când a spune unei persoane te iubesc, este ca și cum tu placi o floare te duci o miroși, dar o uzi în fiecare zi pentru a te bucura zilnic de mirosul respectiv. În acest caz, acea intimitate și plăcerea de a oferi vine pur și simplu natural fără nici un fel de rezervă.

  6
  2
  Reply
  1. Marius M

   #aisamibag

   5
   1
  2. Laura G.

   @BaGheRa,
   Mie nu mi se pare că e o confuzie. Tocmai asta zice Cătălin, că nu prea poți face minuni cu ONS 🙂

  3. singlemom

   nu e confuzie, vorbeste strict de ONS (parca e un non-profit, ONG, ceva asa suna). Sau prima oara cand nu se mai intampla si a doua, chiar daca la pornire nu pleci cu ONS. Ce zici tu acolo are sens, dar si ca sa ajungi sa stropesti floarea regulat (aoleu cum suna asta), tot tre sa treci prin prima oara, indiferent daca mai e si a doua sau se opreste la o unica experienta volens nolens. Si noi vorbim despre prima/unica si cat de (ne)satisfacatoare poate fi. Ce vine dupa e beleaua proprie, we do not care :)))

   3
  4. BaGheRa

   @Fetele, total de acord cu voi, dacă nu venea cu întrebarea aceasta: Nu vreau să fac mișto, doar întreb: oare câți bărbați sunt interesați să urmărească așa ceva?
   Practic tot comentariul meu este bazat pe această întrebare.
   Pentru că la ONS nu te duci cu gândul de a produce plăcere celuilalt decât dacă dai peste un profesionist în domeniu așa cum spune @Vera mai jos.

   2
  5. BaGheRa

   @Marius, ce s-a întâmplat bro’?

   1
  6. Marius M

   Pur si simplu singurul meu neuron e cam ceacâr , când aude de semantica aia pomenita ii fuge rotula si cade in cap. Daca mai apare si o floare mirosita si udata ca s-o mirosi, deja e in coma . Cum naiba ai ajuns de la un fwtai de o noapte la mirosit fofoloanca (pardon , floarea)? Probabil sensibilitatea mea s-a cam tocit.

   4
  7. AliS

   Mișto comentariu Pisoi!
   După părerea mea, o femeie se va duce la un ONS doar dacă nu are timp sau nu vrea o relație.
   Pentru România termenul de ONS este puțin cam tras de păr deoarece majoritatea femeilor așteaptă prințul pe cal alb și când colo se trezesc cu omul negru.

   3
  8. BaGheRa

   @Marius, ai să înțelegi cândva 😂. Pune mâna și miroase floarea acolo. Treaba asta cere exercițiu 🙈

   1
   1
 10. Vera

  Primul ONS s-a întâmplat din panica de a nu rămâne doar cu răposatul la răboj. Ceva prost și stângaci. În opinia mea. El a zis că mai vrea, i-am recomandat să îmi șteargă numărul din agendă. La al doilea ONS am rafinat căutările și am fost mai specifică. Și I hit the jackpot. Am nimerit un profesionist în domeniu, un tip cu un job care-l duce prin toată lumea, foarte expresiv cu ce dorește. O experiență perfectă din toate punctele de vedere. Ce a făcut-o perfectă e că știam că e one time only și era ce ne doream cu adevărat amândoi, n-au fost faze din alea proaste din filmele romantice când vreunul se gândește galeș la ălalaltu’ și se roagă la providență să-i reaproprie. Sănătate și drum bun!
  Drum bun cu retur după un an. Am acceptat cu reticență pentru că de ce dracu’ să strici ceva ce era perfect?! Well, fulgerul a lovit a doua oară în același loc, ca să fiu și io gingașă. Fu*king perfect, pun intended. Orice a fost după el a fost comparat și găsit cu lipsuri. Pentru curioși o să descriu sumar: o combinație de sport cu atenție REALĂ pentru parteneră, zero inhibiții și o atitudine complet relaxată. Ceva SF pentru mine. Noroc că am avut inspirația să merg cu vibe-ul lui. No regrets whatsoever.
  Ulciorul a vrut să meargă la apă și a treia oară după vreo 2 ani de pauză. Dar dumnealui s-a oțărât la domnia mea pe motiv că sunt prea necomunicativă și prea rece. Nu eram neapărat prieteni, dar cred că el aștepta o atitudine mai entuziasmată din partea mea. I-a picat greu că nu fac tumbe de fericire că revine în Ro, dar nu, pe bune, mai am și alte treburi decât să suspin ca Penelopa în geam după ciocan.
  În concluzie, recomand ONS și T(wo)NS, dar cu băgare de seamă că e, efectiv, o ruletă.

  7
  Reply
  1. BaGheRa

   @Vera, poate tipul a vrut mai mult… a treia oară, decât o simplă relație pasageră, mai ales că totul a decurs așa cum trebuie și tu nu i-ai lăsat spațiu pentru așa ceva.

   4
  2. Vera

   @BaGheRa Ei, pisici, a vrut mai mult. N-a vrut decât să mă audă pe mine suspinând de nerăbdare că vine mărețu’ Zorro cu pelerina fluturând în vânt. Dacă aș avea un ban pentru fiecare pretenție d-asta pe burta goală, aș face baie în șampanie că tot n-am apă caldă. La vârsta asta nu mai credem în Moș Crăciun, știi cum zic? Ce bine ar fi dacă fiecare ne-am respecta cuvântul. Wam bam, thank you mam. Fără floricele și fluturași, că am și întreținerea de plătit în loc să vântur aburelile unuia sau altuia.
   Chiar cred că există ONS-uri de succes pentru cei asumați, pentru cei care sunt pe aceeași lungime de undă.
   P.S. ador poveștile pe care și le vând cei aflați în relații cum că numai ce au ei cu partenerii de suflet e mișto și satisfăcător și ăilalții ori mimează ori habar n-au ce fac. Just lol.

   5
  3. BaGheRa

   @Vera, da ai dreptate… 🙋🏻‍♂️.

   1
 11. Zoe

  Mda, nu cred ca sunt în targetul articolului😂. Pentru mine dac nu exista sentimente pentru persoana respectiva, nu exista nimic! Cel mai corect ar fi sa ne întrebam copiii, cine are, sau nepoții!
  @Vera are perfecta dreptate cu ONS.
  Cred ca in aceeași categorie întra și FWB (friends whit benefits), sau un vibrator pentru doamne. Cred ca vibratorul este cel mai safe, nu te complici cu necunoscuți, nu stai cu spaima după dacă nu este ok medical, etc.. înțelegeți ideea. Mai greu cu domnii, ca nu toți pot folosi vibratorul😜.

  1
  Reply
  1. Vera

   Ei, hai, să nu-i compătimim, au o flotă de jucării săcsoale domnii ăștia.

   Mie-mi place conceptul de FWB, dar să fie toată lumea (n-am zis amândoi, da?! 🤪) pe fix aceeași lungime de undă și în asentiment total. Estimez că voi avea un fwb la pensie, abia atunci voi avea timp de unul. 🤣

   2
 12. Zoe

  @Vera, acum de ce nu ai timp de unul? Nu implica un efort deosebit, și ai timp și pentru tine😊.

  1
  Reply
  1. Vera

   @Zoe Atenșăn, voi emite o părere extrem de nepopulară: n-am timp, răbdare și nervi pentru nimeni altcineva decât pătrățica mea. Refuz să rup din mine timp și energie pentru cineva nou. Practic, nu simt că-mi lipsește ceva. Mi-a luat patruj de ani să ajung în punctul în care îmi sunt suficientă mie însămi și sunt foarte protectoare cu echilibrul ăsta.

   3
 13. Zoe

  @Vera, bravo tie! ma bucur pentru tine! Si nu este o parere nepotrivita sau nepopulara. important este sa te simti tu bine cu tine, asa cum esti si asa cum simti!
  Restul este „vanare de vant”!

  2
  1
  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.