Good behavior – serial

goodCu o notă mare pe IMDB (8.2), să nu vă închipuiți că serialul Good behavior e vreo capodoperă, nu. Dar e o poveste atipică ale cărei personaje fac o sumedenie de tâmpenii și totuși ajungi să le iubești. Realizat în stil hollywood-ian și având câteva momente ușor neverosimile, serialul e captivant și intrigă spectatorul de la primul până la al 20-lea episod final.

Povestea? Un criminal și o hoață se tot încurcă unul pe altul și-apoi se descurcă împreună într-un iureș amețitor. Amândoi profesioniști, deștepți și frumoși, măcar are fiecare scuza lui: Javier omoară la comandă, dar numai oameni vinovați pe care justiția i-a scăpat printre degete. Letty fură de plăcere și pentru doza de adrenalină de care are imperios nevoie, mai ales când îi lipsește doza de cocaină sau altă porcărie de drog.

Pe lângă ei, alte câteva personaje absolut adorabile: un copil sclipitor, o mamă protectoare, o bunică bogată și malefică, un agent FBI de tot hazul, o familie sud-americană de mafioți. O nebunie de film pentru că, practic, niciun personaj nu-i tocmai normal, ușor de încadrat într-un tipar comportamental.

Good behavior merită văzut! Pentru că în fiecare episod surprinde spectatorul, pentru că oferă emoții și amuzament, pentru că prezintă situații controversate și pentru că te prinde în mrejele aventurii.

Iubitorii de seriale vor recunoaște în Good behavior câțiva excelenți actori întâlniți și în alte seriale de succes: Michelle Dockery/Letty – în Downton Abbey, Juan Diego Botta /Javier – în Zorro (iar în acest serial, sora lui Ava îi este soră și în viața reală), Terry Kinney/Christian – în Billions, Ann Dowd/agent FBI – mătușa Lydia din The Handmade’s Tale, Todd Williams/Sean – The Chicago Code.

Realizatorii acestui serial, Blake Crouch și Chad Hodge, au creat în imagini excelente o poveste bizară și câteva caractere explozive, aducând pe ecrane controverse existențiale: cât de rău este răul și cât sau când e bine să faci un bine? Însăși vizionarea filmului am resimțit-o ca pe o reală aventură și garantez că alegând Good behavior nu veți avea niciun moment de plictiseală.

2 Comments

 1. Roxana

  Un serial care pe mine nu m-a lăsat să adorm. La finalul celui de-al 3-lea episod (pe la ora 00:00) știam clar ce meserie o sa am în viața mea urmatoare: hoață profesionistă. Vizionare plăcută!

  Reply
  1. LG (Post author)

   😆 👍

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.